Do kraja mjeseca siječnja službena odluka izbornice (selektorice) o najuspješnijim predstavama

25 predstava i tri monodrame kazališnih amatera iz Hrvatske i inozemstva putem raspisanoga javnog poziva pristiglo je za izbor (selekciju) najuspješnijih predstava službenoga natjecateljskog programa ovogodišnjih 31. Retkovačkih susreta kazališnih amatera u Vukovarsko-srijemskoj županiji!

Dragi kazalištarci!

Želimo zahvaliti svima koji ste se prijavili u izbor (selekciju) najuspješnijih predstava za službeni natjecateljski program ovogodišnjih 31. Retkovačkih susreta kazališnih amatera u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koji će se tradicionalno održati u Retkovcima tijekom mjeseca ožujka.
Izbornica (selektorica) ovogodišnjih kazališnih susreta u Retkovcima prema odluci Organizacijskoga odbora Selena Andrić, akademska glumica i umjetnička suradnica na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, ima vrlo težak zadatak. Naime, za službeni natjecateljski program potrebno je sukladno Pravilima o organizaciji manifestacije: Retkovački susreti kazališnih amatera u VSŽ odabrati najviše 11 najuspješnijih predstava. Izbornica (selektorica) 31. Retkovačkih susreta kazališnih amatera Selena Andrić odluku o najuspješnijim predstavama, koje će ove godine konkurirati za nagrade stručnoga Prosudbenog povjerenstva i publike u Retkovcima, donijet će do kraja mjeseca siječnja.
O odluci izbornice bit će obaviještena sva amaterska kazališta, kazališne udruge i skupine koje sudjeluju u izboru (selekciji), a i publika će vrlo brzo saznati službeni program ovogodišnjih 31. Retkovačkih susreta kazališnih amatera u Vukovarsko-srijemskoj županiji - kojega s nestrpljenjem očekujemo!