Dramsko-scensko uprizorenje "ŽIVE JASLICE" u Retkovcima!

Dragi prijatelji!

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na jedinstveno dramsko-scensko uprizorenje
ŽIVE JASLICE u Retkovcima.

Nedjelja, 23. prosinca 2018. godine u 19.00 sati (izvedba za goste, odnosno posjetitelje iz drugih mjesta).
Mjesto održavanja: dvorište župne crkve i župnoga dvorišta u Retkovcima.

Župa Preslavnoga Imena Marijina Retkovci u suradnji s udrugama sela i brojnim mještanima prvi put u svojoj dugoj povijesti uprizoruje dramsko-scenski prikaz Živih jaslica (rođenje Isusa Krista) u kojemu sudjeluje stotinu glumaca i izvođača.
Stanovnici slavonskoga sela od gotovo 1.200 stanovnika posjetiteljima će pružiti prekrasan betlehemski ugođaj i čaroliju Božića. Svi sudionici i izrađivači scenografije, kostimografije i dr. okupili su se pokazujući nevjerojatnu maštovitost i kreativnost koje jednostavno morate doživjeti. Kako bi uprizorenje bilo što vjerodostojnije uživat ćete u jedinstvenoj, nezaboravnoj redateljskoj viziji i ideji retkovačkih kazalištaraca. Snažan dojam na sve posjetitelje posebno će izazvati izvrsne, uvjerljive i emotivne igrane scene glumaca Kazališta „Mika Živković“, članova kulturno-umjetničkog društva „Sloga“ te brojnih mještana Retkovaca. Raduje nas velik broj mladih sudionika – osnovnoškolaca i srednjoškolaca. Budućnost pripada njima!
Sve će se događati u prekrasnom ambijentu crkvenoga i župnog dvorišta scenografski prilagođenoga i prenamijenjenog vremenu Isusova rođenja.

Entuzijazmom, ljubavlju i uz Božju pomoć postižemo iznimna djela!
Budite dio zajedništva mještana Retkovaca ususret najradosnijem blagdanu – Božiću!

Dobro nam došli, dragi gosti!