Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /home2/kazalist/public_html/includes/menu.inc).

Suradnici

Članovi Kazališta koji svojim radom i pomoći aktivno sudjeluju u radu Kazališta i u organizaciji Smotre kazališnog stvaralaštva u Vukovarsko-srijemskoj županiji:

Franjo Hasilo

Član Kazališta od 2010. godine. Aktivno sudjeluje u radu Kazališta i u organizaciji Smotre kazališnog stvaralaštva.

Ljubica Hasilo

Kazalištu se pridružuje 2010. godine od kada je i predsjednica Nadzornog odbora. Aktivno sudjeluje u organizaciji Smotre kazališnog stvaralaštva i svim aktivnostima Kazališta.

Marica Hruškar

Jedna je od najstarijih članica Kazališta. Svojom nesebičnom pomoći pruža podršku u radu Kazališta pomažući prilikom organizacije kazališne smotre i u drugim aktivnostima.

Ljubica Lovrić

Radu retkovačke kazališne družine pridružuje se 2002. godine kao šaptač u nekoliko predstava. Nedugo poslije izabrana je na mjesto tajnice današnjeg Kazališta vodeći financijsko poslovanje Udruge. Aktivno sudjeluje u organizaciji Smotre kazališnog stvaralaštva i u drugim aktivnostima Kazališta.

Marin Lovrić 

Aktivno sudjeluje u radu Kazališta i prije osnivanja 2010. godine pridružujući se tadašnjoj družini kao tehničko osoblje. Djelatnik je MUP-a.

 

Ana Mijaković

Glumila je u mnogim predstavama nekadašnjeg KUD-a „Dramski amateri“ u Retkovcima. Nastavlja raditi i s današnjim kazalištarcima režirajući nekoliko predstava, a 2002. godine nakon ponovnog okupljanja zaigrala je u predstavi Pljusak. Danas pomaže kazalištarcima svojim savjetima i bogatim iskustvom. Pamte se njezine uloge u predstavama Teštamenat, Pljusak, Inoče… Radila je u Osnovnoj školi u Retkovcima kao nastavnica tjelesnog odgoja i kulture, a danas je u mirovini.

Viktorija Mojzeš

Jedna je od najstarijih članica Kazališta. Svojom nesebičnom pomoći pruža podršku u radu Kazališta pomažući prilikom organizacije kazališne smotre i drugim aktivnostima.

Angela Šinjori

Kazalištu se pridružuje 2010. godine i od tada aktivno i intenzivno sudjeluje u svim aktivnostima, a posebno u organizaciji Smotre kazališnog stvaralaštva.

Darko Šinjori

Kazalištu se pridružuje 2014. godine sudjelujući i pomažući u aktivnostima Kazališta. Zaposlen je u Poletu d.o.o. Vinkovci.

Evica Šinjori, oec.

Godine 2013. aktivno se angažira i sudjeluje pružajući pomoć retkovačkim kazalištarcima u njihovim aktivnostima, a posebno prilikom organizacije kazališne smotre. Viši je stručni referent na Učiteljskom fakultetu u Osijeku.

Zvonimir Šinjori

Glumio je u nekoliko predstava u nekadašnjem Mikinom KUD-u „Dramski amateri“, a postavši predsjednikom KUD-a „Sloga“ u Retkovcima zajedno s nekadašnjim, ali i novim članovima pokreće inicijativu ponovnog okupljanja retkovačke kazališne skupine. Pamte se njegove uloge u predstavama Probudi se, Kato!, Teštamenat, Žensko pitanje… I danas aktivno sudjeluje u aktivnostima Kazališta i u organizaciji retkovačke kazališne smotre. Komunalnii je djelatnik u Općini Ivankovo.

Katica Zetović

Aktivna je članica retkovačke kazališne družine i prije osnivanja današnjeg Kazališta. Započinje kao šaptač u nekoliko predstava, a potom pruža pomoć u svim aktivnostima i u organizaciji kazališne smotre.