Predstava "Blatne duše" gostovala u Buševcu (kod Zagreba)

U subotu, 8. prosinca 2018. godine retkovačko je kazalište gostovalo u Buševcu (kod Zagreba) s višestruko nagrađivanom predstavom Blatne duše nastaloj prema motivima djela Ivana Kozarca u režiji i dramatizaciji Marka Sabljakovića.
Odlični glumački duo predstave Zdravko Šinjori i Slavica Varga još je jednom dokazao da snažna glumačka interpretacija itekako može ostaviti dojam na publiku koja je predstavu, iznimno teške tematike, pratila u potpunoj tišini, a na kraju izvedbe glumce nagradila dugim pljeskom te ih tri puta vraćala na naklon.
Hvala organizatorima predstave - Ogranku Seljačke sloge iz Buševca na pozivu i ugodnom gostoprimstvu. Veselimo se budućim suradnjama!

Bila je ovo 16. po redu izvedba predstave Blatne duše od kraja lipnja 2018. godine kad je pretpremijerno odigrana u Vitezu, a retkovačka izvedba dogodit će se početkom veljače 2019. godine u Hrvatskom domu kulture u Retkovcima. No, i u novoj godini nastavljamo s gostovanjima, a o kojim je pak mjestima i gradovima riječ, izvijestit ćemo našu publiku na vrijeme.

Draga publiko, vidimo se uskoro!