Predstava "Blatne duše" gostovala u Osijeku!

Retkovačko je kazalište u petak, 29. ožujka 2019. gostovalo s nagrađivanom predstavom Blatne duše, nastaloj prema motivima djela Ivana Kozarca, u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku.
Hvala osječkoj publici na lijepoj posjećenosti i snažnom pljesku glumcima Zdravku Šinjoriju i Slavici Vargi za izvrsnu, uvjerljivu igru na kazališnim daskama.
Veliko hvala upućujemo ravnatelju Dječjeg kazališta gosp. Ivici Lučiću i djelatnicima što ste nas ugostili i bili sjajni domaćini. Tehničkoj ekipi kazališta posebno hvala na usluzi i trudu koje ste nam pružili.
Kazališnoj struci i znalcima iz osječkih kazališnih krugova hvala za lijepe riječi, pohvale i vrlo pozitivne kritike, koje iznova ohrabruljuju. Uspjeli smo još jednom opravdati očekivanja struke i dokazali da su Blatne duše predstava koja u potpunosti zaslužuje mjesto u samome vrhu kazališnoga amaterizma. Hvala Saši Driniću i Osječkoj televiziji što ste sve to ovjekovječili kamerom. I, naravno, hvala župniku Vladimiru Deliću na čiju smo inicijativu organizirali osječko gostovanje, a koji je uložio ogroman napor i trud ne bi li sve prošlo u najboljem redu. Župniče Deliću, hvala i na domjenku te ugodnom druženju! Zahvala odlazi i župniku Ivici Martiću u smislu promidžbe i reklamiranja predstave u njegovoj župi. Hvala vam!
Hvala divnoj publici, dragim prijateljima i suradnicima što ste nas podržali vašim dolaskom na predstavu i nagradili velikim pljeskom i izvrsnim kritikama.
Blatne duše to i zaslužuju!