Valentinovska humanitarna izvedba predstave "Blatne duše" dupkom ispunila vinkovačko kazalište publikom, koja je dugim i snažnim ovacijama nagradila glumce

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače 2019. godine u Gradskome kazalištu "Joza Ivakić" u Vinkovcima odigrali smo nagrađivanu predstavu retkovačkoga kazališta BLATNE DUŠE nastalu prema motivima djela Ivana Kozarca u dramatizaciji i režiji Marka Sabljakovića.

Predstavu se organizirale udruge Veliko srce malome srcu i Hrvatska udruga medicinskih sestara - Podružnica OŽB Vinkovci kojima zahvaljujemo što su nas pozvali i omogućili da sudjelujemo u ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji prilikom koje su sva prikupljena financijska sredstva donirana Odjelu za pedijatriju OŽB u Vinkovcima!
Hvala našoj vjernoj publici koja je sinoć dupkom, do posljednjega mogućega (pomoćnog) mjesta, ispunila vinkovačko kazalište. Izvrsni mladi i već nagrađivani glumci u predstavi Zdravko Šinjori i Slavica Varga još su jednom pokazali svu raskoš glumačkoga talenta na kazališnim daskama, a publika je njihovu igru pratila u potpunoj tišini (onako kako predstava i zaslužuje) te na samome kraju nagradila ih dugim i toplim (zasluženim) pljeskom! Bravo glumci!
Hvala svima koji su donirali financijska sredstva za djecu Odjela za pedijatriju u Vinkovcima. Nadamo se da smo svi zajedno pridonijeli iznimnom projektu naših marljivih udruga i organizatorica događanja.
Hvala našoj dragoj sumještanki gđi Blaženki Hruškar, jednoj od organizatorica, koja je uložila nevjerojatan trud ne bi li projekt u potpunosti uspio. Hvala svima koji su na bilo koji način podržali akciju!

Raduju nas i vesele sve izvrsne kritike i čestitke upućene glumcima i redatelju predstave pa stoga pozivamo sve one koji predstavu nisu pogledali da to učine 21. veljače 2019. u 20.00 sati u kino dvorani u Đakovu ili 2. ožujka 2019. u 20.00 sati u Domu kulture u Retkovcima.

Vidimo se draga publiko!